Uncategorized

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη της συνδιοργάνωσης του 1ου Grand Prix Individual Blitz της Ε.Σ.Σ.Θ-Χ. (αλλαγές στις ημερομηνίες – μετακίνηση όλου του προγράμματος κατά μία εβδομάδα)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Σ.Θ-Χ καλεί τα σωματεία της που ενδιαφέρονται να αναλάβουν να συνδιοργανώσουν με την Ε.Σ.Σ.Θ-Χ ένα ή περισσότερα από τα τέσσερα (4) τουρνουά του 1ου Grand Prix Individual Blitz, να γνωστοποιήσουν το ενδιαφέρον τους εγγράφως με email στο saeakeam@hotmail.com το αργότερο μέχρι την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:00.

Ο χώρος αγώνων, που θα προτείνει το σωματείο που επιθυμεί τη συνδιοργάνωση, οφείλει υποχρεωτικά να καλύπτει όσα ρητά ορίζονται στο εγκεκριμένο από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. ισχύον Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ε.Σ.Ο., όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι οι εξής:

1ο Blitz: Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022,

2ο Blitz: Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2022,

3ο Blitz: Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022,

4ο Blitz: Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022.

Όσον αφορά το πρόγραμμα αγώνων θα υπάρξει στις προκηρύξεις των αγώνων που θα εκδώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Σ.Θ-Χ..

Ο χρόνος σκέψης ανά γύρο θα είναι πέντε (5) λεπτά και με προστιθέμενο χρόνο τρία 3” ανά κίνηση από την πρώτη κίνηση.

Η Ε.Σ.Σ.Θ-Χ θα υποστηρίξει όλους τους συνδιοργανωτές παρέχοντάς τους όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή που χρειάζεται μαζί με το αναγκαίο ανθρώπινο δυναμικό, ενώ επιπλέον θα επωμιστεί και όλα τα λειτουργικά έξοδα, δίνοντας στους διοργανωτές το ποσό των 50€, καθώς επίσης επικαλείται τη βοήθεια των σωματείων-μελών της, ώστε να μπορεί να φέρει εις πέρας περισσότερες διοργανώσεις στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *