Uncategorized

Συνοπτική ανακοίνωση για την απόφαση της Εποτροπής Ενστάσεων για τη ένσταση της Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς για την έκβαση της συνάντησης Σ.Ο. ¨ΒΟΡΡΑΣ” Αμπελοκήπων- Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς

Παρακάτω παραθέτουμε τα βασικά σημεία του κειμένου της απόφασης της Επιτροπής Ενστάσεων των Ομαδικών Πρωταθλημάτων 2016 της Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ.που συνήλθε στις 20:00 της 20/04/2016 για να εκδικάση την ένσταση της Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς για την έκβαση της συνάντησης Σ.Ο. “ΒΟΡΡΑΣ” Αμπελοκήπων-  Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς :

Συνήλθε χθες 20/04/2016 στις 20:00 η Επιτροπή Ενστάσεων των Ομαδικών Πρωταθλημάτων 2016 της Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ. για να εκδικάσει την ένσταση της ομάδας της Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς που αφορά την συνάντηση Σ.Ο. «ΒΟΡΡΑΣ» Αμπελοκήπων – Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς.

Η  Επιτροπή αφού εξέτασε τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της συνάντησης και αφού άκουσε τις απόψεις των εκπροσώπων των δύο σωματείων καθώς και του διαιτητή της συνάντησης κύριο Λαγοπάτη Νικόλαο έκρινε είναι αναρμόδια να αποφασίσει για την οριστική έκβαση της συνάντησης.

Η Επιτροπή παραπέμπει για λήψη απόφασης για την οριστική έκβαση της συνάντησης στο Δ.Σ. της Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ. ενώ για πειθαρχικά παραπτώματα και πλημμελή διαιτησία κρίνει ως αρμόδια τα αντίστοιχα  όργανα της Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ  (Πειθαρχική Επιτροπή και Τ.Ε.Δ.).