Προκηρύξεις

Ανοιχτό Τουρνουά Chess 960 την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στην Ένωση Σκακιστών Καλαμαριάς- 15 χρόνια χωρίς τον Bobby Fischer

Η Ένωση Σκακιστών Καλαμαριάς σε συνεργασία με την  Ένωση Σκακιστών Θεσ/νίκης και  τη Σκακιστική Ακαδημία «Γ. Ιωακειμίδης», με τη στήριξη της Ε.Σ.Σ.Θ.Χ, διοργανώνουν Ανοικτό  Τουρνουά CHESS 960 (Fischer Random), για  όλες τις ηλικίες. To τουρνουά θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2023, στην έδρα του συλλόγου μας (Παπαντωνίου 14 με Ευριπίδου, Καλαμαριά).
Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://forms.gle/tFcE84hWdDhUsohL9

Προθεσμία δήλωσης έως Σάββατο 28/01/23, ώρα 22:00. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 70 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας  και παρακαλούμε θερμά για την έγκαιρη ενημέρωση μας με μήνυμα στο 6942680745 ή με email στο skakistis.gr@gmail.com σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής που έχει δηλωθεί.
Το τουρνουά πραγματοποιείται με αφορμή τη  συμπλήρωση 15 χρόνων από το θάνατο του πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή και ενός από τους κορυφαίους σκακιστές όλων των εποχών Bobby Fischer (1943 – 2008),  ο οποίος εισήγαγε και τη συγκεκριμένη πρωτοποριακή παραλλαγή του σκακιού. 
Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 7 γύροι με χρόνο σκέψης 7 λεπτά για κάθε παίκτη για όλη την παρτίδα, με προσαύξηση 5 δευτερόλεπτα ανά κίνηση. Υπάρχει δικαίωμα για μία εξαίρεση σε ένα γύρο. Αν η εξαίρεση ζητηθεί για τον 1ο γύρο ο παίκτης θα λάβει 1/2 βαθμό. 
Στο παράρτημα της προκήρυξης της διοργάνωσης μπορείτε να δείτε τους κανονισμούς του CHESS 960 (Fischer Random).
Για να δείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης (μαζί με το ενσωματωμένο παράρτημα της) πατήστε εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *