Προκηρύξεις

Ανοιχτό Πρωτάθλημα Σκάκι Ακαδημιών “ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ” 2024

Η Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστών Καλαμαριάς και την Σκακιστική Ακαδημία “Γ. Ιωακειμίδης” διοργανώνουν Ανοιχτά Πρωταθλήματα Ακαδημιών για παιδιά από 5 ως 16 ετών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το πρωί της 25ης Μαρτίου 2024, καθώς τη μέρα εκείνη συμπληρώνονται 4 χρόνια από την πρόωρη απώλεια του αγαπημένου φίλου, αθλητή και προπονητή της ομάδας μας Φίλιππου Αναστασόπουλου. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Φίλιππου, που η αγάπη του για το σκάκι και τα παιδιά μας εμπνέει και μας δεσμεύει στο να συνεχίσουμε αυτό που τόσο όμορφα εκείνος κατάφερνε: να μεταδίδουμε την αγάπη για το σκάκι σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. 

Δείτε την προκήρυξη των αγώνων πατώντας εδώ

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο:

https://forms.gle/tKyVUBAvHXuN6e5X8

Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής υποβολής μπορεί να γίνει δήλωση συμμετοχής τηλεφωνικά στο 6942680745 (απογευματινές ώρες).

Προθεσμία δήλωσης έως Κυριακή 24/03/24, ώρα 20:00. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι τα 70 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας  και παρακαλούμε θερμά για την έγκαιρη ενημέρωση μας με μήνυμα στο 6942680745 ή με email στο skakistis.gr@gmail.com σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής που έχει δηλωθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *