Προκηρύξεις

Τροποποιημένη-Επικαιροποιημένη προκήρυξη 1ου τουρνουά για σκακιστές -σκακίστριες με ELO μικρότερο του 1100 της Ε.Σ. Δήμου Θέρμης

Η τροποποιημένη προκήρυξη αντικαθιστά την από 03/03/2020 αντίστοιχη προκήρυξη, κατόπιν της επιβεβλημένης αναβολής των αγώνων λόγω της πανδημίας COVID-19.
Η συνέχεια του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα όσα ορίζονται ρητά στο ισχύον αγωνιστικό υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΣΟ, όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας https://www.chessfed.gr/archives/9404.
Από τους εναπομείναντες    τέσσερις  γύρους του τουρνουά οι 5ος και 6ος θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25/10/2020 με ώρα έναρξης του πρώτου (5ος) στις 10:30 πμ. Λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου, η ώρα έναρξης του δεύτερου γύρου (6ος) θα γίνει μισή ώρα μετά το πέρας του προηγούμενου, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που επιβάλλουν αερισμό και απολύμανση του χώρου πριν την έναρξη του επόμενου γύρου.
Ο 7ος γύρος θα γίνει την Σάββατο 31/10/20  με ώρα έναρξης στις 16:30 ενώ και η έναρξη του 8ου  γύρου  θα γίνει μισή ώρα μετά το πέρας του 7ου γύρου προηγούμενου, αφού γίνει και πάλι ο επιβαλλόμενος αερισμός και απολύμανση του χώρου.
Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές πρέπει να φέρουν μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων   και το δικό τους στυλό,  ενώ θα γίνει καταγραφή όλων των εισερχομένων στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και των συνοδών τους, όπως ορίζεται από το πρωτόκολλο.
Δείτε την τροποποιημένη – επικαιροποιημένη προκήρυξη του τουρνουά πατώντας στο παρακάτω link:
https://1drv.ms/w/s!AoDwszq4zjp8uznJ5vN-xvwjeAxU?e=iEXBGo