Μπλιτς-Ράπιντ

Σήμερα Πέμπτη 18/06/2020 – 20th Open Cup Arena – Έξι Προκρίσεις για παρακολούθηση σεμιναρίου (“Στρατηγικές Θυσίες Διαφοράς”) με τον GM Δημήτρη Μαστροβασίλη !!

Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της Ε.Σ. Θεσσαλονίκης:
Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 στις 19:40 να συμμετάσχετε στην on line 20th Open Cup Arena της ΕΣΘ που θα έχει χρόνο 5′ + 2” και θα διαρκέσει για 1 ώρα και 40 λεπτά.
Δηλώνουμε συμμετοχή στο : https://lichess.org/tournament/zlbEsopY
Εξι Προκρίσεις ! για παρακολούθηση σκακιστικού σεμιναρίου με τον GM Δημήτρη Μαστροβασίλη:
Οι 4 πρώτοι στη βαθμολογία του τουρνουά, ο 1ος < 20 ετών και ο 1ος <2000 fide elo θα κερδίσουν μία θέση για δωρεάν παρακολούθηση σκακιστικού σεμιναρίου με τον GM Δημήτρη Μαστροβασίλη (fide Elo 2604), αθλητή της Ένωσης Σκακιστών Θεσσαλονίκης και μέλος της Εθνικής μας Ομάδας.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 από τις 19:00 ως τις 21:00, και θα έχει ώς θέμα: “Στρατηγικές Θυσίες Διαφοράς” και απευθύνεται σε αθλητές/τριες με fide έλο μεγαλύτερο από 1800.
Εκτός από τους προκριθέντες, υπάρχουν ορισμένες θέσεις και για όσους/όσες επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, ανεξαρτήτως δυναμικότητας, με την καταβολή μιας συνδρομής 10€ προς την ΕΣΘ. Εξασφαλίζοντας μία θέση σύνδεσης στο σεμινάριο δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ατόμων που μπορούν να το παρακολουθήσουν από τη θέση αυτή, με την παράκληση να γνωστοποιούν στον GM την παρουσία τους. 
 
Όλοι οι συμμετέχοντες, εφόσον δηλώσουν εγκαίρως το ενδιαφέρον τους, θα παραλάβουν πριν από το σεμινάριο μέρος του υλικού που θα παρουσιαστεί, ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα παραλάβουν τη βάση των αναλύσεων που θα παρουσιαστούν.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον Μιμίκο Στέλιο στο 6942680745.
Μένουμε υγιείς και παίζουμε σκάκι!
Σας περιμένουμε!