Σχολικά

Πίνακες προκρινομένων από την Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ. στα Τελικά του 29ου Πανελλήνιου Ατομικού και του 15ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Μαθητών-Μαθητριών 2017

Δείτε παρακάτω τους πίνακες των προκρινομένων από την Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ. ,ανά τάξη, στα τελικά του 29ου Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Μαθητών-Μαθητριών 2016 που θα γίνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου “Γ.ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” το διήμερο 09-10/04/2017.

ΝήπιαΑ’ Δημοτικού – Β’ Δημοτικού Γ’ Δημοτικού – Δ’ ΔημοτικούΕ ’ Δημοτικού
ΣΤ’ Δημοτικού Α’ ΓυμνασίουΒ’ ΓυμνασίουΓ΄ Γυμνασίου Λύκεια

Tους πίνακες των προκρινομένων από την Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ. σχολείων  στα τελικά του 15ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Μαθητών-Μαθητριών 2017 που θα γίνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου “Γ.ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” στις 08/04/2017 μπορείτε να δείτε παρακάτω:

ΔημοτικάΓυμνάσιαΛύκεια

Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή Λυκείων στα τελικά του 15ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Μαθητών-Μαθητριών είναι ελεύθερη, με τον όρο συμμετοχής τους στα προκριματικά της Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ.

Όσοι μαθητές – μαθήτριες αλλά και σχολεία έχουν προκριθεί στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα (Ομαδικά και Ατομικά) θα πρέπει να ενημερώσουν το συντομότερο δυνατόν την γραμματεία της Ε.Σ.Σ.Θ-Χ. (τον κύριο Μαυρομούστακο Σάββα) με email στο saeakeam@hotmail.com  για το αν θα συμμετάσχουν στα τελικά ή όχι.
Τα σχολεία που θα δηληλώνουν συμμετοχή στο 15ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών θα πρέπει να συμπεριλάβουν στο  email τα ονόματα και την τάξη των παιδιών (μέχρι 6 άτομα) που θα απαρτίζουν την ομάδα του σχολείου.
Τέλος, στην γραμματεία της Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ. με email πρέπει δηλώσουν και οι προερχόμενοι από την Ένωση μας Πρωταθλητές  Σχολικών 2016 καθώς και όσοι δεν έχουν προκριθεί αλλά θέλουν να συμμεσχουν στο 13ο  Ανοικτό Κύπελλο Μαθητών-Μαθητριών.(αναφέροντας και την τάξη τους).
Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής των προκριθέντων στην γραμματεία της Ε.Σ.Σ.Θ-Χ. λήγει στις 21/03/2017. Για τη την επιτάχυνση της διαδικασίας αναζήτησης αναπληρωματικών όπου χρεασθεί παρακαλούνται και οι τρεις (3) πρώτοι επιλαχόντες να μας ενημερώσουν από τώρα αν θέλουν να πάνε σε περίπτωση που ανοιξει θέση πρόκρισης. Σε μια τέτοια περίπτωση θα ενημερωθούν από τον κύριο Σ. Μαυρομούστακο.

Για περισσότερες πληροφορίες για θέματα που αφορούν τη διοργάνωση (π.χ. διαμονή-διατροφή) μπορείτε να δείτε την προκήρυξη  της διοργάνωσης από τη ιστοσελίδα της Ε.Σ.Ο. πατώντας εδώ .